Fin fina hästar!

Efter att jag vaknade betydligt senare än vad som var planerat blev dagen i stallet lite senare än vad som var tänkt, men det var å andra sidan väääldigt skönt att sova till 10 när vi inte hade utsläppet idag. 
Började med att rida Ella, skrittade först ut 20 minuter och trimmade sedan 20 minuter på banan för att känna på henne inför morgondagens tävling. Hon kändes väldigt fin och lyhörd så det blir spännande att se hur hon sköter sig med nya bettet imorgon!
Doris var en DRÖM att rida idag! Började med att skritta ut 10 minuter innan jag gick ner på banan och fortsatte jobba ytterligare 10 min i skritt tills hon verkligen lossnade. Red mycket serpentiner och växlade mellan att ha henne rakriktad och ställd både utåt och inåt i bågarna. Fortsatte jobba på samma sätt i traven och även där var hon ruskigt fin! I galoppen fokuserade jag mycket på övergångar mellan alla gångarterna för att inte få henne att tappa fokus på mig, då hon ibland kan bli lite ofokuserad. Efter ett tag med övergångar släppte hon efter helt och det enda jag behövde göra då var att hålla ett stöd i handen och hålla om med benen. Helt underbart, ville aldrig sluta rida idag! 
Visa fler inlägg